Vinduer og døre

Udskiftning af vinduer og døre i Odense og hele Fyn + energitilskud til dine nye vinduer og døre

Der er mange fordele ved at udskifte din gamle vinduer og døre. For det første kan det være med til at give din bolig et helt nyt udtryk, men det giver også energibesparelse. Det giver bonus på el- og varmeregningen samt et bedre indeklima.

Med nye vinduer og døre har du også mulighed for at søge om energitilskud, så du kan spare penge på monteringen. Lækkert nyt udtryk til boligen OG en mindre varmeregning? Det findes der næppe nogen, som ikke sætter pris på.

Vi har glade og tilfredse kunder i blandt andet Odense, Faaborg, Kerteminde, Middelfart, Nyborg, Ringe og Svendborg.

Vinduer og døre Odense, Fyn

Vil du ringes op?

Udskiftning af vinduer og døre i Odense og hele Fyn – her får du isætning af vinduer til gode priser

Hos Othania Tømrer i Odense er vi rigtig gode til nye vinduer og døre.
Vi ved en masse om materialer og leverandører.
Hos os er du sikret høj kvalitet, hurtigt arbejde, og en flot finish.

Vi monterer alle former for døre og vinduer.
Det kan f.eks. være: sikkerhedsdøre, glasdøre, skydedøre, foldedøre, runde vinduer, energivinder, 2- og 3-lags vinduer og døre m.m.
Hvad du end måtte ønske, kan vi både levere og montere.

FAQ: Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster det at få isat nye vinduer og døre?

Prisen varier alt efter hvor mange vinduer og døre vi skal montere. Dertil kommer størrelsen på de forskellige flader, hvilket materiale de er lavet af (f.eks. træ/alu eller rent træ), ekstra udstyr, 2- eller 3-lags glas og meget andet.

Hvad koster det at få monteret vinduer?

Der findes ingen fast pris på montering, fordi der findes så mange forskellige slags vinduer og døre. Det har også betydning, hvorvidt du ønsker vores hjælp til at færdiggøre og finpudse den indendørs indramning.
Vi kan bedst vejlede og rådgive dig om pris, hvis vi får lov at komme forbi og se på projektets omfang. Det giver os en idé, om hvad det vil koste i tid og materialer.

Energitilskud til vinduer – hvad betyder det?

Når du skifter vinduer, vil de som regel være mere energivenlige end dine gamle. Det betyder, at du kan søge om energitilskud i forlængelse heraf. Der er fire ting, som du skal vide for at kunne søge om tilskud:

  • Hvilket energimærke din bolig har.
  • Helt præcis hvilke forbedringer, som du søger tilskud til.
  • Hvilket areal de pågældende vinduesflader har.
  • Hvilket niveau du renoverer til: Energiklasse 1 eller 2.

Du søger om tilskuddet hos Energistyrelsen, der har to ansøgningsrunder pr. år. Det er dog vigtigt at bemærke, at der ikke kan søges om tilskud til projekter, der er påbegyndt. Men det er tilladt at indhente tilbud, få lavet en projektbeskrivelse eller indhente energimærkning på din bolig.

Udskiftning af vinduer og døre – vi tilbyder montering på hele Fyn

Hvis du er interesseret i at høre mere, om hvordan vi kan være dig behjælpelig, kan du give os et kald på tlf. 20 15 98 77.
Du er også velkommen til at skrive os en mail: kontakt@othaniatoemrer.dk så vil vi vende tilbage hurtigst muligt.

Vi kan vores kram. Faktisk elsker vi at arbejde med montering af vinduer og døre, og vi har mange glade kunder over hele Fyn.