Totalrenovering

Totalrenovering på hele Fyn – renovering af hus og lejlighed i Odense og omegn

Totalrenovering er et stort arbejde, og det kan være besværligt at stå med selv, hvis man ikke har byggeerfaring udover det sædvanlige.

Hos Othania Tømrer i Odense hjælper vi gerne med totalrenovering – og for den skyld de fleste andre slags renovering også. Vi kan tilbyde både fagentreprise, hovedentreprise og totalentreprise. Totalentreprise giver særlig god mening, hvis der er tale om et større renoveringsprojekt.

Vi kan vejlede og rådgive dig til den bedste løsning, så du får lige det, du ønsker af dit renoveringsprojekt.

Vi tilbyder desuden også opgaver med vinduer og døre, træterrasser, carporte og redskabsskure og meget andet.

Vil du ringes op?

Totalrenovering af gammelt hus til nyt – renovering af hus til en god pris pr. m2

Vi renoverer alle typer af huse. Alderen på dit hus betyder ikke noget; vi tager os af dit hus, om det er fra 60erne, 70erne eller 80erne – eller en endnu ældre villa er heller intet problem.

Det er generelt billigere med en totalrenovering end at bygge helt nyt, fordi visse elementer vil blive stående og fungere som skelet for det resterende arbejde. Der er skaleringsfordele ved et større byggeri i forhold til materialer, effektivitet, m.m. Prisen pr. kvadratmeter kan i sådan et tilfælde gøres lidt lavere end ved et mindre byggeri.

Det er svært at sætte en præcis pris pr. m2, fordi det afhænger af flere faktorer. Så uanset byggeriets størrelse, vil der skulle tages forbehold for strukturelle udfordringer, materialer, kompleksitet, osv.

Renovering af lejlighed – totalrenovering til en god kvadratmeterpris

Der gælder mere eller mindre de samme priser for renovering af en lejlighed. Dog kan der ikke foretages udvendig renovering på samme måde som ved et hus. Her vil der typisk være en boligforening og/eller andre ejere at forholde sig til.

Vi tilbyder naturligvis totalrenovering af lejligheder. Hos Othania kan vi også være behjælpelige med renovering af enkeltvise rum: stue, soveværelse, kælder (også til beboelse), altan, opgang, trappe m.m.

Ønsker du, at der skal arbejdes på områder, der påvirker bygningens andre beboere, skal du naturligvis huske at få deres tilladelse.

 

FAQ: Ofte stillede spørgsmål

Omnis voluptas assumenda est, omnis dolor repellendus?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur.

Hvad koster det at renovere et hus?

Der findes ikke en fast pris på, hvad det koster at renovere et hus. Vi laver aldrig et tilbud uden at have været på besøg, da vi derved bedst kan tage stilling til, hvad din renovering vil kræve. Skal der laves strukturelle ændringer? Hvilke materialer er der brug for? Hvilke ideer har I selv til renoveringen? Osv.
Vælger I entreprise til jeres renovering, vil entrepriseformen også have betydning for den endelige pris.

Hvad koster det at renovere en lejlighed?

Ligesom med et hus er det svært at fastsætte en pris for renovering af en lejlighed. Det kommer særligt an på projektets størrelse, og hvad det kræver. Derfor kræver det også, at vi lægger en tur forbi din lejlighed for at se på mulighederne og afgøre, hvordan vi bedst muligt løser opgaven bedst muligt og til en ordentlig pris.

Indvendig renovering af hus i Odense og på hele Fyn

Alle huse vil med tiden få brug for renovering – enten i større eller mindre omfang. Vi renoverer alt fra parcelhus og murermestervillaer til bindingsværkshuse. Vi tilbyder også renovering af facade, så din bolig kommer til at se ny ud igen.

Vi kan hjælpe med den indvendige renovering og give din bolig et helt nyt udtryk. Lad os hjælpe dig med at få opfyldt dine drømme. Det meste kan lade sig gøre, når vi samarbejder om det endelige resultat.

Totalrenovering i Odense og resten af Fyn – kontakt os for at høre mere om renovering af hus og lejlighed mm.

Hvis du er interesseret i at høre mere, om hvordan vi kan hjælpe dig med dit renoveringsprojekt, kan du give os et kald på tlf. 20 15 98 77.
Du er også velkommen til at skrive en mail til os på kontakt@othaniatoemrer.dk. Så vil vi vende tilbage hurtigst muligt.