Træterrasse

Få en ny træterrasse til en fornuftig pris – opbygning af træterrasser i Odense og på hele Fyn

Terrassen er et dejligt sted at opholde sig – særligt når solen viser sit ansigt. Terrasser kommer i mange materialer og flere typer.

Vi kan bygge din nye træterrasse som en forlængelse af din bolig, en fritstående oase eller endda bygge en ny træterrasse på gamle fliser. Mulighederne er mange.

Lad os hjælpe dig med at give nyt liv til din have, med lægning af en træterrasse.
Hvis du har brug for andre former for tømrerarbejde, tilbyder vi naturligvis også udskiftning af vinduer og døre, gulvlægning, totalrenovering og meget andet. Kontakt os i dag for en god pris.

Vil du ringes op?

Overdækket træterrasse – få en flot ny terrasse til en god pris pr. m2

En træterrasse med overdækning kan være en god og praktisk løsning; terrassen behøver ikke være udelukkende til brug, når solen står højt. I stedet kan du få glæde af din terrasse, både når vejret er godt, og når det er lidt mindre tilforladeligt. Med overdækning får du:

 

  • Skygge med fuld kontrol over afskærmning mod solen.
  • En løsning, der passer til alle slags boliger.
  • Mulighed for at udstyre din terrasse med opvarmning, LED-belysning og eventuelt skydepaneler til ekstra beskyttelse mod vind og vejr.

Vi tilbyder erfarne tømrere til opbygning af træterrasse i Odense og på resten af Fyn

Terrasser kan bygges i alverdens design – kun din fantasi sætter grænser.
Benyt en professionel tømrer til opbygning af træterrassen. Vi har flere års erfaring med at opbygge forskellige slags terrasser som f.eks.:

  • Hævet terrasse
  • Træterrasse i flere niveauer
  • Træterrasse på fliser
  • Høj træterrasse
  • Fritstående træterrasse
  • Træterrasse på jord
  • Nedgravet træterrasse

Vi kan hjælpe dig med lige den slags løsning, som du går og drømmer om. Vi kan guide og rådgive dig til den bedste løsning. Lad os tage en snak og se på, hvad vi kan gøre for dig.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en træterrasse?

Der findes ikke en fast pris på en træterrasse. Prisen vil afhænge af areal, materiale og tidsforbrug. Er designet mere komplekst, vil dette også kunne ses i prisen.

Pergola træterrasse
– udført af en professionel tømrer

Pergolaen giver den overdækkede terrasse skygge, og tilfører samtidig et romantisk look. Ved at lade planter vokse langs bjælkerne, får man et æstetisk tilfredsstillende udseende med et praktisk twist.

Kontakt os for at høre mere om træterrasser i Odense eller et andet sted på Fyn – her får du altid et gratis tilbud og en god pris

Hvis du kunne tænke dig at høre mere, om hvad vi tilbyder af opbygning og lægning af terrasser, kan du kontakte os på tlf. 20 15 98 77.
Du er også velkommen til at sende os en mail: kontakt@othaniatoemrer.dk.
Vi vender tilbage hurtigst muligt.